Portfolio ja sen täyttöohje

Ilmoittautuessa: lataa ja täytä portfoliosta yhdessä mentorin kanssa ne osuudet, jotka mahdollisesti on jo tehty  (esim. käytännön palveluita tai teoreettista koulutusta). 

Lähetä se sitten yhdessä ilmoittautumislomakkeen kanssa sihteerille.

Lopullista erityispätevyyshakemusta jättäessä: Vaadittujen suoritusten jälkeen täytä loput portfoliosta ja lähetä se mentorin hyväksymänä sihteerille lky.erityispatevyys@gmail.com vähintään 4 vkoa ennen erityispätevyystoimikunnan seuraavaa kokousta. Portfoliossa mentorin hyväksynnän tulee sisältää mentorin allekirjoituksen, tai vaihtoehtoisesti hakijan on toimitettava mentorilta sähköposti, jossa hyväksyntä ilmenee.

"Tips and tricks"

  • Portfolio on pdf-muodossa. Lomaketta voi täyttää ainoastaan Adobe Reader tai Foxit Reader- ohjelmalla! - Muilla ohjelmilla vain katsomaan.
  • Tämä koskee myös kaikkia mobiililaitteita (Android-padit tai kännykät, iPhone, iPad). Älä yritä täyttää portfoliota mobiililaitteilla!
  • Suositeltavaa on kirjoittaa ja muokata tekstit ensin tavallisella tekstinkäsittelyohjelmalla, esim. Word ja siirtämään lopuksi valmiit tekstit sähköiseen portfolioon.
  • Tämän jälkeen on syytä tarkistaa, että portfolioon siirretty teksti on mahtunut annettuun, näkyvään tilaan.
    • Tulostettaessa portfoliota liiton hyväksyttäväksi, tulee tulosteeseen vain näytössä näkyvä osio.
  • Jotta portfolion täyttämisessä ei tulisi ongelmia, varmista, että käytössäsi on Adobe Reader -ohjelmasta mahdollisimman uusi versio, vähintään versio 11.  Asenna uusin pdf Adobe Reader -versio tästä. Foxit Readerin voi asentaa tästä. Tallenna tiedosto koneellesi napsauttamalla linkkiä hiiren oikealla painikkeella ja valitse Tallenna kohde nimellä... (Save target as...).

Portfolion tulee mahtua rajalliseen kirjoitustilaan (5 sivua). Toimikunta ei käsittele sähköisen portfolion lisäksi muita asiapapereita.

Valmis portfolio lähetetään sähköisesti erityispätevyystoimikunnan sihteerille