Ajankohtaista jäsenille

AMEF 2023 abstraktiohje:

LKY:n 7. vuosittainen koulutustilaisuus järjestetään 20.4.2023 Helsingissä. Osallistujat voivat esittää kongressissa opetukseen liittyvää tutkimus- ja kehittämistoimintaansa.

Suomen- tai englanninkielinen esityksen tiivistelmä lähetetään järjestelytoimikunnalle osoitteeseen olli-pekka.lappalainen@helsinki.fi 28.2.2023 mennessä.

Tiivistelmän lähettäneille ilmoitetaan sähköpostiviestillä. Ilmoitus esitysten hyväksymisestä lähetetään 2.3.2023 mennessä.

Tiivistelmässä saa olla enintään 3000 merkkiä välilyönteineen (noin 300 sanaa). Tiivistelmän otsikon ja väliotsikoiden sanoja ei lasketa mukaan merkkimäärään. Lisäksi tiivistelmään voi sisältyä yksi kuvio ja yksi taulukko.

Tiivistelmä jaotellaan seuraavien väliotsikoiden mukaisesti siten, että jokainen väliotsikko aloittaa uuden kappaleen omalta riviltään:

Otsikko

Esittäjät (nimet ja yhteyshenkilön sähköpostiosoite)

Organisaatiot

Tausta

Tarkoitus/tavoitteet

Aineisto ja menetelmät

Tulokset

Johtopäätökset

Kaikki hyväksytyt tiivistelmät voidaan esittää posterina kongressissa. Lisäksi 8 esitystä valitaan suullisiksi esityksiksi. Tiivistelmistä tehdään abstraktikirja.

Suullisen esityksen pituus on 8 min + 2 min kysymyksille. Esityskieli on suomi tai englanti esittäjän toiveen mukaan.

Tiedotteet ja mahdolliset kyselyt yhdistyksen toimintaan ja lääketieteen alan koulutukseen liittyen lähetetään näiden nettisivujen lisäksi jäsenistölle jäsenrekisteriin kirjattujen sähköpostien kautta. Huolehdithan, että tietosi ovat ajantasalla - ota tarvittaessa yhteys yhdistyksen sihteeriin!